Tonpeter Spaapen

 

Tonpeter is oprichter van Salestribe Training. Hiermee helpt hij ondernemers, verkopers, salesteams en organisaties met het verbeteren van hun sales en creatie kracht. In november 2001 startte Tonpeter, ‘Ontketen Je Potentieel’ met de oprichting van Spaapen Group B.V.  In 17 jaar heeft hij meer dan duizend bedrijven en ruim 33.000 professionals geholpen met trainingen.

Zijn enthousiasme en filosofie over ‘sales’ en ‘ondernemend leven’ hebben hem zijn vele klanten en ‘students’ gebracht. De inspiratie, tools en moderne Neuro selling skills in Tonpeter’s programma’s, creëren de energie en groei die ondernemende mensen willen in hun business en persoonlijke leven.

“Iedereen houdt zich bezig met ‘Sales’ omdat we allemaal dagelijks andere mensen beïnvloeden met onze meningen, overtuigingen en passies. Om betere resultaten te boeken moeten we dus ambitieus zijn, beter willen worden en in actie komen! Ja, eerst zelf beter worden en daarmee je medewerkers en je klanten beter maken, zodat zij hun doelen bereiken.

Sales draait niet om ‘verkoop truukjes’, sales draait om servicen, dienen en samen creëren. Dus met de juiste mindset, een afgestemd sales systeem, en natuurlijk de beste authentieke sales skills; klanten helpen om succesvol te zijn. Alles eruit halen wat erin zit, Potentieel Ontketenen dus!” 

Back to Top